Kiértékelés – Digitális érettségi kalkulátor

Kiértékelés – Digitális érettségi kalkulátor

Céged digitális érettségi indexe:
%

Céged a digitális érettségin talán épphogy csak átmenne!

A világ digitális szempontból rohamosan fejlődik, a pandémia hatására a cégek rohamtempóban álltak át a különböző távmunka-megoldásokra, hogy bárhonnan-bármikor tudjanak dolgozni – nemcsak egyénileg, hanem csoportszinten is. Ma már alapkövetelmény, hogy mindenről azonnal készüljön mentés, minden digitális anyag vagy e-mail azonnal elérhető legyen, bárhol-bármikor telefonál az ügyfél.

Lehet, hogy ideig-óráig még tudod ellensúlyozni ezt a hiányosságot, de a tendencia sajnos azt mutatja, hogy az informatikai előrelépés a mai világban egyszerűen elkerülhetetlen. Nélküle ugyanis akkora hátrányba kerülsz a többiekhez képest, amiből már nagyon nehéz lesz visszajönni!

Azok a cégek, akik nem tartanak lépést ezzel a fejlődéssel, hónapok alatt kiesnek a piacról, LEMARADNAK, és versenyképtelenné válnak. Persze minden cég máshogy működik, ezért érdemes lenne egy személyes konzultáció keretében is átbeszélni, hogy a Te céged mennyire lehet érintett a digitalizációs folyamatok kapcsán.

Céged erős közepessel zárta a digitális érettségit.

Azért még nincs minden veszve. Persze ha nem foglalkozol továbbra sem a problémákkal, csak a szőnyeg alá söpröd őket és kivársz, akkor komoly hátrányba kerülsz a tudatosan fejlődő versenytársaiddal szemben. Te már érted a problémát, és részben tisztában is vagy a céged előtt álló teendőkkel, de mégsem sikerült eddig meglépni őket. Sajnos azonban minél tovább vársz, annál komolyabbak lesznek a gondok.

Pedig sokszor egy új rendszer bevezetése, vagy átállás egy felhő-központú megoldásra nem hogy pénzbe kerül, hanem pénzt spórol neked, sőt, a munkafolyamatokat is hatékonyabbá teszi, ami által a cég ugyanazért az összegért többet képes termelni vagy szolgáltatni, azaz több bevételre képes szert tenni.

Érdemes lenne ezért egy díjmentes konzultáció keretében felmérni, hogy hol tartasz, milyen informatikai kihívások állnak a cég fejlődésének útjában, és mivel lehetne nálatok előre lépni, hogy a vállalkozásod kiemelkedhessen a tömegből, és piacvezetővé válhasson!

Céged folyamatosan fejlődik, és informatikailag is követed a trendeket – ott vagy a toppon!

Sajnos azonban egyes versenytársak sokkal többet tesznek bele, ezért optimalizált munkafolyamataiknak és modernebb technológiai felkészültségüknek köszönhetően mindig előtted járnak egy lépéssel!

Ha szeretnéd legyőzni őket is, felajánlunk egy ingyenes konzultációs lehetőséget, ahol tájékoztatunk azokról a megoldásokról, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy céged az élvonalba kerülhessen.

Céged a digitalizációval tudatosan lépést tart, és minden bizonnyal komoly versenyelőnyre tett szert az elmúlt időszakban.

Sajnos azonban egyes területeken akadnak még hiányosságok, amikről szívesen beszélgetnénk veled egy személyes konzultáció alkalmával. A legnagyobb veszély most az, ha hátradőlsz, és nem foglalkozol a fejlesztésekkel. A versenytársak ugyanis folyamatosan jönnek fel, és a Te helyedre pályáznak. Már nem ülhetsz sokáig a babérjaidon!

Az informatikában ami ma még elég volt, holnap lehet, hogy kevés lesz. Nézzük meg, mit tehetsz azért, hogy az élen maradhass!

Mivel az már kiderült, hogy nyitott vagy a digitális újítások felé, valószínűleg egy nyelvet fogunk beszélni.

Jelentkezem a díjmentes konzultációra!