Bemutatkozik a Microsoft Teams

A megnövekedett információmennyiség a legtöbb cég életében fókuszvesztést okoz. Egy elveszett post-it, egy email, amin átsiklottunk, vagy egy válasz, ami későn érkezett meg a kollégától, könnyedén, akár forintosítható kár formájában jelentkezik a cég számára. Napjaink üzleti világában az agilitás, egy cég gyors reakcióképessége kiemelten fontossá vált, amihez meg kell találnunk a megfelelő támogató eszközöket, a Microsoft ezért alkotta meg a Teams alkalmazást, ami új kommunikációs és együttműködési központunkká válhat, tehermentesítve a postafiókunkat.

Mire jelent megoldást a Teams?

Privát és csoport chat megoldás

Kollégáinkra ráírhatunk, felhívhatjuk őket, akár egyesével, akár csoportosan. Ezentúl állandó, vagy alkalmi csoportokat is létrehozhatunk, hogy minél hatékonyabban kommunikálhassunk. A chatbeszélgetések és fájlok (tartalma is) bármikor könnyen előkeríthetők a beépített kereső által.

Video konferencia megoldás

Több telephellyel rendelkezünk, vagy sok, úton lévő munkatársunk van? Többé nem fejfájás egy közös találkozó leszervezése, hiszen akár egy telefon, vagy böngésző segítségével is becsatlakozhatunk az értekezletbe. A legkisebb csomagban is 250 főig ezt könnyedén megtehetjük, akár vendégekkel együtt.

Fájlok elérése bárhonnan

Ha még mindig be kell „VPN”-ezni, vagy bekapcsolva hagyni a munkahelyi gépünk, hogy otthonról is tudjunk dolgozni egy dokumentumon, szintén reformokat köszönthetünk a Teams formájában. Vendég gépen, otthoni laptopon, vagy mobilról is könnyen elérhetjük cégünk teljes dokumentumtárát.

Biztonság

Többé nem kell attól félni, hogy a vállalati dokumentumok privát platformokon vándorolva kikerülnek a felügyelet alól. A Teams egyetlen, védett megoldásként képes, chatprogram, feladatkiosztó alkalmazás, csoportmunka platform, megosztható dokumentumtár és videomeeting eszközként működni, megelőzve ezzel, hogy a felhasználók önállóan keressenek erre megoldást.

„Ki van találva!”
Átfogó megoldás – Ugyan funkciói mindegyikét ki lehet váltani más-más gyártók megoldásával, de az több azonosító, havidíj és több „ajtó” az adathalászoknak, amin keresztül a céges adataink kiszivároghatnak. A Teams mindezt egy platformon, biztonságosan szolgáltatja és csak egyetlen gyártónak szükséges, egy kedvező havidíjat fizetni cserébe.

 

„Nem fog fájni!”
Fájdalommentes bevezetés – Hiánypótló termék lévén a Microsoft Teams rendszerét „csak” el kell kezdjük használni, a felület és a lehetőségek adják magukat. Szakértő segítséggel pedig olyan ökoszisztéma alakítható ki, ahol a hagyománykedvelők és az innovátorok is megtalálják a számításaik, ugyanis akár felhasználónként beállítható, hogy kinek melyik funkciót kell használnia.

Iratkozz fel leveleinkre, hogy a legfrissebb aktualitásokkal, hasznos cikkekkel láthassunk el.

Iratkozz fel leveleinkre, hogy ne maradj le legfrissebb cikkjeinkről!

Naprakész akarok lenni!
Tovább a feliratkozáshoz

„Már bizonyított!”
Túl vagyunk a kezdeti időszakon – több mint 2,5 éve a piacon lévő termék lévén a kezdeti, termékbevezetési időszakon jócskán túl vagyunk, ami két dolgot jelent. A termék folyamatosan lett jobbá csiszolva a visszajelzések alapján, valamint számtalan sikeres bevezetés történt már, néhány fős vállalatoktól egészen olyan világméretű cégekig, mint a L’Oréal, vagy a General Electric.

Ha a távmunka megkönnyítése, a belső kommunikáció fejlesztése vagy a csapatmunka javítása a cél, akkor a Teams a legjobb választás.

A kezdéshez:

1. Érdemes informatikai partnerünkkel konzultálni, hogy lássuk a megoldást élőben és tisztázzuk, hogy miként lehet sikeresen, módszeresen implementálni mindezt a cégünk hétköznapjaiba

2. A Microsoft Teams az Office 365 részeként érhető el, tehát ki kell választani egy Office 365 csomagot, ami tartalmazza a szolgáltatást